ABOUT HCP

Home Comfort Press gelooft dat mooie producten een prominente plek verdienen binnen het medialandschap. We zijn een boutique agency, gespecialiseerd in de Nederlandse en Belgische markt van living, lifestyle, design, beauty en food. Klein van omvang, groots in alles wat nodig is om jouw merk en jouw product te laten opvallen.

We snappen als geen ander dat dagelijkse communicatie activiteiten veel tijd opslokken binnen de organisatie en dat PR hiervan slechts een onderdeel is. Voor HCP is PR hoofdzaak.

Sinds 1991 hebben we een uitgebreid netwerk van media, stylisten en influencers om ons heen verzameld en zijn we een goede intermediair tussen onze klanten en journalisten. Als team hebben we een zwak voor alles wat mooi is en zetten we graag die stap extra om een zo hoog mogelijke zichtbaarheid in de media te realiseren. Dit alles resulteert in langdurige klantrelaties waar we trots op zijn.

services

PR is maatwerk. Voordat we van start gaan, inventariseren we eerst gezamenlijk wat de boodschap is en bepalen we de juiste doelgroep. Er zijn veel manieren om tot een effectief resultaat te komen. HCP biedt een breed scala aan PR services aan die hieraan bijdragen:

 

Product & brand PR
Communication strategy
Brand strategy
Press mailing
Media relations
Events & fairs
Press trips

Content & editorials
Case study’s
Sampling
Content creation
Social media strategy
Influencer marketing
Graphic design
Copywriting
Digital Pressroom
Monitoring & reporting

“Pr geeft een product de media-aandacht die het verdient”

Team

Hanny Kremers | Founder

hanny@homecomfortpress.nl

Isa Janssen | PR Consultant

isa@homecomfortpress.nl

Annabel Tuithof | Content Creator

annabel@homecomfortpress.nl