BORA staat voor innovatieve oplossingen voor de leefkeuken. Ter gelegenheid van de nieuwe BORA X BO stoomoven lanceert BORA nu een kookboek. In samenwerking met de vier culinaire grootheden Johann Lafer, Eckart Witzigmann, Cornelius Speinle en Andreas Senn ontstond ‘Sterrengerechten uit de stoomoven’ met 86 recepten waarmee je topgerechten in huis haalt.
BORA maakt de professionele flexoven voor thuis
De BORA X BO combineert een oven, stoomoven en afzuigkap met geïntegreerde reinigingsfunctie, waarmee je professionele technologie in huis haalt. De combinatie van professioneel premium design, innovatieve functies en een eenvoudige bediening betekent puur kookplezier. Dat topkoks ook veel plezier beleven aan de nieuwe stoomoven blijkt uit het nieuwe kookboek ‘Sterrengerechten uit de stoomoven’.
Vier topchefs maken een heel bijzonder kookboek
Niemand minder dan vier grote namen werkten enthousiast mee aan het nieuwe kookboek. Johann Lafer en Eckart Witzigmann, twee absolute topkoks creëerden voor de BORA X BO een nieuwe versie van hun klassiekers. Cornelius Speinle en Andreas Senn bieden met hun creatieve ideeën een interessant tegenwicht van de klassiekers. Samen ontwikkelden ze 86 afwisselende recepten. Gebraden hertenvlees met aardappelknoedels, een mousse van zwarte rijst met wortelragout en frisse mangogranita, vanille-ijs op chocoladecake met zwartebessenchips, een carpaccio van octopus met auberginetartaar en een pesto van citroenverbena – in dit kookboek worden veronderstelde tegenstellingen met elkaar gecombineerd. Het resultaat: haute cuisine en alledaagse recepten. Uitgebreid en heel bijzonder of eenvoudig en ongecompliceerd: voor elke smaak vind je hier het juiste gerecht.
Informatie met betrekking tot het kookboek: